Image
Martin Finnerman.
Martin Finnerman. Bild: Riksbyggen

Riksbyggen anställer IT- och informationssäkerhetschef

Bolag Riksbyggen rekryterar Martin Finnerman, som i slutet av april tar på sig rollen som IT- och Informationssäkerhetschef, så kallad CISO. Bolaget vill på detta sätt möta ökade cyberrisker och integrerat arbeta med säkerhet i sin digitaliseringsresa.
Publicerad den 15 April 2024

Martin Finnerman ska leda företagets arbete med IT-säkerheten genom förebyggande åtgärder samt stabila processer, verktyg och rutiner för att upptäcka och åtgärda säkerhetsbrister.

– Jag ser verkligen fram emot möjligheten att förena min bakgrund inom cybersäkerhet med mina tidigare erfarenheter från byggbranschen. Mitt mål är att bidra till att etablera en positiv och hållbar säkerhetskultur som inte bara minskar risken för intrång utan också öppnar upp möjligheter för innovation och tillväxt, säger Martin Finnerman.

Martin Finnerman kommer närmast från rollen som Incident Response Manager på Truesec, ett bolag som hanterat många av de större svenska IT-incidenterna och som fokuserar på att hjälpa organisationer och företag att förhindra och minimera effekten av dataintrång.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige