Image

Restaurangkedja öppnar på Söder i Helsingborg

Uthyrning Pitcher's öppnar i Jefasts Söder i Helsingborg.
Publicerad den 25 Oktober 2018
Annons
Image

– Det är fantastisk kul att idag kunna offentliggöra att vi gör en uppgradering av sports- och bowlingkonceptet. Pitcher’s är en av de starkaste aktörerna inom sitt segment i Sverige och blir en viktig del i det upplevelseutbud vi vill erbjuda helsingborgarna, säger Cassandra Jertshagen, vd, Jefast

– Vi väljer att etablera oss på SöDER för att vi tror på läget och den ambitiösa investering som görs i området. Vi tycker att Pitcher’s och vårt World of Activities passar utmärkt i ett stadsdelscentrum med fokus på aktiviteter och upplevelser. Tillsammans kan vi ge besökare det lilla extra, säger Kenny Svedenlund, vd, Pitcher’s.

I Helsingborg kommer också Game Room koncept: World of Activities vara en del av Pitcher’s.

– Vi kommer att erbjuda bland annat bowlingbanor och en stor spelhall. Varje aktivitetsområde har ett eget tema, inspirerat från olika länder, därav namnet "World of Activities, säger Sandreen Shaul, marknad- och kommunikationsansvarig, Pitcher's.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så gick det för Wework i börsdebuten

Bolag Coworking-jätten noterades i New York på torsdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY