Image

Reflex breddar partnergruppen

Bolag En av Reflex Arkitekters grundare lämnade partnerskapet i bolaget vid årsskiftet. I stället går ett flertal yngre Reflexmedarbetare in som partners.
Publicerad den 12 Januari 2012
Reflex nya partnergrupp. Bild: Reflex Arkitekter. Bild: Reflex
Reflex nya partnergrupp. Bild: Reflex Arkitekter.

Kjell Mejhert, som var med och grundade Reflex Arkitekter, lämnade partnerskapet i bolaget vid årsskiftet. Han kommer även fortsatt att vara verksam fullt ut som uppdragsansvarig arkitekt.
I stället går sju yngre medarbetare in som partners i Reflex.

Grundarna Johan Linnros, Anders Nordlund och Maria Rudberg kvarstår som huvudägare, men får sällskap av Erik Bacho, Lasse Eriksson, Moritz Kirchmeier, Anders Lindegren, Marco Testa, Anna Wijkmark och Jenny Öberg.

- Det är naturligt för oss att ta in nya, yngre partners.
Kontoret har sedan starten 1999 vuxit successivt, och vi sysselsätter nu 50 personer. På detta sätt får kontoret både stabilitet och föryngring för att fortsätta utvecklas. Vi blir också bredare mot marknaden, och får en bättre organisation för att möta nya och gamla kunder. Alla nya partners är i dag verksamma inom Reflex, säger Johan Linnros.

- Vi ser optimistiskt på framtiden. Reflex är tillräckligt stort för att kunna genomföra komplexa uppdrag, men tillräckligt litet för att fortfarande drivas av ett personligt engagemang. Vi genomför samtidigt en intern förnyelseprocess, med fokus på att våra arbetsmetoder, design och arkitektur, för att nå ännu bättre resultat, säger Anna Wijkmark, nybliven partner.

Aktuella uppdrag på kontoret är bland annat Riverside Hotel i Göteborg, departementskvarteret Loen i Stockholm, en forskningsbyggnad vid Nya Karolinska i Solna, BB Sophia i Stockholm, bostäder i Lärkstaden i Stockholm, nytt centrum i Nykvarn samt inredningar för H&M och Svea Ekonomi.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige