Image

Profi hyr ut i Infra City

Uthyrning Det amerikanska bioteknikbolaget Biogen Idec flyttar sitt svenska huvudkontor till Infra City, där man hyr 1 100 kvadratmeter av Profi.
Publicerad den 11 December 2014

Lokalerna ligger i Infra Business Center och Biogen Idec tillträder under första kvartalet 2015.

Biogen Idec är ett amerikanskt bioteknikföretag som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning och försäljning av läkemedel inom neurologi och immunologi som i Sverige marknadsför fyra läkemedel inom terapiområdet multipel skleros.

Att internationella företag väljer Infra City som sin svenska plattform är naturligt med tanke på det strategiska läget utmed E4, mitt emellan Arlanda och Stockholm. Vi ser en tydligt ökad efterfrågan på kontorslokaler i Infra City från hyresgäster där den nationella tillgängligheten i kombination med den internationella närheten är viktiga faktorer, säger Thomas Sipos, vice vd för Profi Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige