Image

Profi hyr ut handel i Infra City

Uthyrning Profi har tecknat avtal med Jysk och HTH-kök, som etablerar sig i Infra City under våren 2015.
Publicerad den 26 November 2014
Thomas Sipos. Bild: Profi Fastigheter
Thomas Sipos.

Jysk har tecknat hyreskontrakt om 1330 kvadratmeter och HTH-kök 380 om kvadratmeter. Båda etableringarna blir vid Stockholmsvägen invid Bauhaus.

- Etableringarna av Jysk och HTH-kök ligger i linje med vår strategi för att stärka Infra City som kluster för branscher inom hem, fritid och bygg: Det gamla talesättet ”handel föder handel” gäller och ett brett utbud i dessa kategorier är en nyckel till framgång för våra hyresgäster och till stor nytta för våra besökare, säger Thomas Sipos vice vd på Profi Fastigheter.

Några av handelsaktörerna i Infra City: Bauhaus, Rusta, Elon, Flugger färg, Puustelli, Ballingslöv, Kvik, Infra Kök, Kakeldax och Sigtuna golv & kakel.

Infra City är beläget utmed E4 mellan Stockholm och Arlanda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige