Image

Prisat café öppnar i Hornstull

Uthyrning I nästa vecka öppnar Caffé Nero i Bonnier Fastigheters lokaler i Hornstull.
Publicerad den 11 Maj 2016
Annons
Image

Nästa vecka öppnar Caffé Nero under ledning av den omtyckta krögaren Sacha Smederevac i fastigheten Sågen i Hornstull. Det blir ett kafé där besökarna kan unna sig en lyxig frukost, en långlunch, en snabb drop-in för en perfekt espresso eller en välsmakande take-away.

Caffé Neros tidigare etableringar har fått både DN:s gulddrake och Nöjesguidens Stockholmspris för bästa café. Caffé Nero kommer att ha en egen personlighet och genuin italiensk känsla för både kaffe och mat. Ett extra vardagsrum, som sagt.
Sacha Smederevac har tidigare grundat Ciao Ciao och Buco Nero.

– Det känns roligt att Hornstull fortsätter att utvecklas och attrahera nya spännande verksamheter med stark profil som ytterligare stärker Hornstulls attraktionskraft.”, säger Sara Björnberg, marknadsområdeschef på Bonnier Fastigheter

– Hornstull har verkligen gjort en imponerande resa under de senaste åren och blivit en skön plats med spännande verksamheter. Det ska bli kul att erbjuda Hornstullsborna gott kaffe och god mat med genuin italiensk känsla. säger Sacha Smederevac, Caffé Nero.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige