Image

Pokémon invaderar köpcentrum

Bolag Unibail-Rodamco har etablerat ett exklusivt samarbete med Niantic Inc, utvecklare och utgivare av Pokémon Go, i samarbete med The Pokémon Company International för att lansera Pokéstops och gym i 58 av sina köpcentrum i Europa under de kommande månaderna. Unibail-Rodamco äger bland annat Mall of Scandinavia och Täby centrum.
Publicerad den 13 Januari 2017

Unibail-Rodamco, ett ledande företag inom utvecklingen av innovativa och unika köpcentrum, kommer att lansera 1000 PokéStops och gym fördelade genom konstinstallationer och mötesplatser i sina centrum. Detta är det första exklusiva samarbetet för Pokémon Go i Europa.

Genom detta samarbete utmärker sig Unibail-Rodamco åter igen och differentierar ytterligare deras unika och innovativa köpcentrum. Det är första gången i Europa som köpcentrum kommer att släppa det renommerade Pokémon Go-spelet, vilket kommer att ge en ny spännande upplevelse för besökarna och omfamnar augmented reality bortom shopping.

- Vi har ett historiskt avtal med Niantic, där vi arbetar tillsammans för att berika besökarnas upplevelser i våra centrum genom deras innovativa augmented reality spel, säger Jean-Marie Tritant, Chief Operating Officer på Unibail Rodamco.

- Under 2014 arbetade vi tillsammans för att lansera Ingress i våra centrum i kontinentala Europa – Niantic’s första mobila multiplayer augmented reality spel. Pokémon Go är ett annat exempel på Unibail-Rodamcos användning av innovativ teknik för att förbättra kundupplevelsen och skapa sociala hubbar där människor möter varandra.

- Vi skapade Pokémon Go för att uppmuntra spelare att röra på sig, interagera med andra och utforska världen omkring sig och samarbetet med Unibail-Rodamco ger alla tränare en möjlighet ett förbli varma medan de spelar i vinter, säger John Hanke, vd för Niantic, Inc.

- Varje destinationscenter i Europa kommer att lansera ett stort antal PokéStops och gym för tränare och deras vänner att uppleva tillsammans inom en rolig och social atmosfär.

- Efter ett fantastiskt år för Pokémon i 2016, är vi verkligen glada över att få arbeta med en partner som kan ge fler möjligheter för spelare att ha kul och fånga Pokémon i alla sina köpcentrum, säger Gaku Susai, VP London verksamhet, Pokémon Company Internationell.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY