Image

Peter Ljung har startat eget

KARRIÄR Han var vd för NAI Svefa i tio år innan han strax före jul lämnade sin befattning och bolaget. Nu berättar Peter Ljung exklusivt för Fastighetssverige om sina planer framgent.
Publicerad den 3 Februari 2009

1. Vad gör du i dag?
- Jag har precis registrerat ett eget bolag - Accella AB, jag gillar gamla bilar och försökte hitta ett namn med en association till det och Accella är min egen förkortning av accelerera. På det ideella planet är jag vice ordförande i Sektionen För Fastighetsvärdering inom ASPECT som bland annat auktoriserar fastighetsvärderare.

2. Vad är målsättningen med ditt bolag?
- Jag har mer än 25 års erfarenhet från den svenska fastighetsmarknaden och erbjuder min kompetens som rör personalledning, marknadsföring och försäljning av konsulttjänster, affärsplaner, förvaltning, bolagisering och styrelsearbete. Jag är även sedan 2003 registrerad fastighetsmäklare. Min tanke är att kunna ta kortare eller längre konsultuppdrag vid till exempel tillfälliga toppar, föräldraledigheter eller när någon slutat och en ny ersättare ännu inte finns på plats.

3. Kommer vi att få se dig i ett operativt uppdrag igen?
- Jag är öppen för spännande jobberbjudanden också. Efter lång tid på konsultsidan skulle framförallt en ledande tjänst på ett fastighetsägande bolag med utvecklingspotential vara lockande.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige