Image

Peter Anderson ny CFO i Hemfosa

Bolag Peter Anderson har rekryterats som ny CFO i Hemfosa och kommer senast i november 2018 att efterträda Karin Osslind, nuvarande CFO och medgrundare av Hemfosa.
Publicerad den 3 Juli 2018

Peter Anderson kommer närmast från rollen som ekonomichef för Kungsleden. Tidigare har Peter bland annat varit CFO i ICA Fastigheter, Ekonomidirektör i Steen & Ström Sverige och arbetat som revisor i KPMG:s fastighetsgrupp. Han är 48 år och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Vid tillträdet som CFO blir Peter medlem i Hemfosas ledningsgrupp. Karin Osslind kommer under en övergångsperiod att bistå Peter Andersson.

– Vi är mycket glada att vi tillsammans med Caroline Arehult, tillträdande VD i Hemfosa, lyckats rekrytera Peter Anderson som ny CFO i Hemfosa när Karin nu vill avsluta sin operativa karriär. Peter har en bakgrund och kompetens som passar mycket väl in i Hemfosa och den utveckling vi ser framför oss efter en tänkt delning av koncernen i två noterade bolag. Samtidigt vill vi tacka Karin Osslind för den ovärderliga roll hon haft i Hemfosa allt sedan bolaget bildades 2009 och för utvecklingen av bolaget sedan dess, säger Bengt Kjell, styrelseordförande i Hemfosa.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY