Image
Per Göransson.
Per Göransson. Bild: Projektengagemang

Per Göransson blir tf styrelseordförande i Projektengagemang

Bolag Med anledning av att styrelseordföranden Per-Arne Gustavsson utsetts till tillförordnad vd och koncernchef i Projektengagemang har styrelsen därefter också inom sig, beslutat att styrelseledamoten Per Göransson utsetts till tillförordnad styrelseordförande i avvaktan på att ny vd och koncernchef utses.
Publicerad den 18 September 2019

Per Göransson är styrelseledamot i Projektengagemang sedan 2006 och har haft ett antal olika roller inom företaget, bland annat var han vice vd fram till slutet av 2017. Per har en Master of Science från Kungliga Tekniska Högskolan.

Projektengagemang har tidigare meddelat att styrelseordföranden Per-Arne Gustavsson utsetts till tillfördordnad vd och Koncernchef med anledning av att Per Hedebäck, vd och Koncernchef, har sagt upp sig och att rekrytering av en ny vd och Koncernchef inletts omgående. Så snart denna rekryteringsprocess är slutförd kommer styrelsen att gå ut med mer information. Per-Arne Gustavsson kvarstår som ledamot i styrelsen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytikern: Så stort är det asiatiska intresset för Sverige

Ekonomi/Finansiering Tom Leahy på Real Capital Analytics berättar för Fastighetssverige varför sydkoreanska investerare kommer öka sin exponering mot Europa och hur intressant Norden är för asiatiska investerare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY