Image

Pembroke och Coor tecknar avtal om Mästerhuset

Bolag Coor Service Management ingår avtal med Pembroke om serviceleverans till Mästerhuset.
Publicerad den 13 Maj 2015

Avtalet med Pembroke gäller leverans av arbetsplatsservice, fastighetsservice, lokalvård, säkerhet och concierge-tjänster till Mästerhuset. Mästerhuset är en byggnad som är under uppförande i centrala Stockholm och kommer att ha hyresgäster i absoluta premiumsegmentet.

Efter en omfattande utvärdering av olika leverantörer vann Coor det prestigefulla uppdraget. Avtalet löper på tre år med möjlighet till förlängning. Utöver själva uppdraget har Coor även möjlighet att leverera service till hyresgästerna i Mästerhuset.

- Det här är ett intressant och viktigt uppdrag för Coor, säger Ulf Wretskog, vd på Coor Sverige. Vi befäster vår position som premiumleverantör genom att bli den samarbetspartner som Pembroke väljer efter en tuff upphandlingsprocess. Kvalitet i leveransen är den viktigaste parametern för framgång och varje detalj i leveransen ska säkerställas i minsta detalj. Här är det avgörande att leverera service i framkant.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY