Image
Peab har tecknat ett ramavtal med Capio Närsjukvård.
Peab har tecknat ett ramavtal med Capio Närsjukvård. Bild: Peab

Peab tecknar ramavtal med Capio

Bolag I dagarna har Peab tecknat ett ramavtal med Capio Närsjukvård. Avtalet innebär renoverings- och ombyggnadsprojekt i Capios samtliga enheter runt om i Sverige.
Publicerad den 20 Februari 2023

Genom avtalet blir Capio en rikskund till Peab då det gäller ett stort antal av Capios enheter i Sverige. Avtalet ger Capio en större möjlighet att på förhand beräkna kostnader för olika projekt och ger samtidigt Peab en god vetskap om Capios krav och den standard som önskas. Avtalet är tills vidare och förlängs ett år i taget.

– Vi har genom lyckade projekt i renoveringen och ombyggnationen av bland annat Falkenbergs samt Åhus vårdcentral sett positiva utfall i att driva byggprojekt i egen regi. Efter ett gott samarbete tillsammans med Peab har vi valt att teckna ett ramavtal. Det gör det enklare och tryggare för oss vid kommande byggprojekt, smått som stort, säger Patrik Stark, ansvarig för lokalsupport på Capio.

– Jag är väldigt stolt över att vi tecknar det här ramavtalet tillsammans med Capio. Det är ett fint bevis på att det vi på Peab gör är bra och är av hög kvalitet. Att jobba i ramavtal gör att vi får ett ännu mer långsiktigt samarbete och relation med kunden. Tillsammans kan vi utveckla och förbättra lokaler för sjukvård i hela Sverige, säger Peter Fahar, rikskundsansvarig på Peab.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige