Image

Pangea förstärker med JLL-svenskar från London

KARRIÄR I somras bildades Pangea Property Partners genom en sammanslagning av fastighetsteamet på SEB Enskilda i Norge och Lundberg & Partners. Nu förstärker det nya bolaget organisationen med två hemvändande Londonsvenskar. De kommer båda från Jones Lang LaSalle.
Publicerad den 16 December 2009

Pangea Property Parners leds av Thure Lundberg, grundare och styrelseordförande i Lundberg & Partners och Bård Bjølgerud, tidigare fastighetsexpert vid SEB Enskilda i Oslo, som är vd i Pangea. Pangea har huvudkontoret i Stockholm.

Och det är just utmaningen att komma till Stockholm och Sverige och jobba som gör att Fredrik Berlin och Thomas Andersson lämnar sina positioner på Jones Lang LaSalle Corporate Finance i London för att återvända hem.

- Jag har haft 3,5 fantastiska år med Jones Lang LaSalle i London. Jag har lärt mig enormt mycket och har fått många bra vänner. Men nu ser jag fram emot nästa utmaning i livet, säger Fredrik Berlin.

Både han och Thomas Andersson kommer att arbeta med fastighetstransaktioner och corporate finance-transaktioner på Pangea med framförallt Sverige och Norge som bas.

Båda börjar i mitten av januari.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige