Image

Pangea förstärker med JLL-svenskar från London

KARRIÄR I somras bildades Pangea Property Partners genom en sammanslagning av fastighetsteamet på SEB Enskilda i Norge och Lundberg & Partners. Nu förstärker det nya bolaget organisationen med två hemvändande Londonsvenskar. De kommer båda från Jones Lang LaSalle.
Publicerad den 16 December 2009

Pangea Property Parners leds av Thure Lundberg, grundare och styrelseordförande i Lundberg & Partners och Bård Bjølgerud, tidigare fastighetsexpert vid SEB Enskilda i Oslo, som är vd i Pangea. Pangea har huvudkontoret i Stockholm.

Och det är just utmaningen att komma till Stockholm och Sverige och jobba som gör att Fredrik Berlin och Thomas Andersson lämnar sina positioner på Jones Lang LaSalle Corporate Finance i London för att återvända hem.

- Jag har haft 3,5 fantastiska år med Jones Lang LaSalle i London. Jag har lärt mig enormt mycket och har fått många bra vänner. Men nu ser jag fram emot nästa utmaning i livet, säger Fredrik Berlin.

Både han och Thomas Andersson kommer att arbeta med fastighetstransaktioner och corporate finance-transaktioner på Pangea med framförallt Sverige och Norge som bas.

Båda börjar i mitten av januari.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige