Image

O’Learys till Tyresö Centrum

Uthyrning Newsec har tecknat ett tioårigt hyresavtal avseende drygt 550 kvadratmeter i Tyresö Centrum. De tidigare vakanta lokalerna kommer att färdigställas för O’Learys med planerad premiär i slutet av oktober. Tyresö Centrum som har en total uthyrbar area om cirka 29 000 kvadratmeter ägs sedan februari 2011 av CBRE Global Investors.
Publicerad den 28 Augusti 2012

- Tyresö har länge saknat en träffpunkt med den inriktning som O’Learys har med en bra mix av sport, musik kombinerat med god mat och dryck. Dessutom förstärker det centrumets lunchutbud på dagtid. Det blir ett perfekt komplement till dagens 60-tal butiker och restauranger i Tyresö Centrum, och ligger i linje med planerna att bredda och stärka utbudet, säger Ari Raudasvirta, Centrumchef, Newsec Asset Management.
O’Learys i Tyresö Centrum kommer att drivas av bröderna Benjamin och Thomas Bahar som sedan tidigare med stor framgång driver samma koncept i Farsta Centrum och Haninge Centrum.
- Det är fantastiskt roligt att vårt koncept är så omtyckt och framgångsrikt att våra befintliga franchisetagare väljer att öppna fler restauranger. Vi önskar Benjamin och Thomas lycka till även i Tyresö och hälsar alla som bor i området varmt välkomnar till ännu en O’Learys, säger Wilhelm Vintilescu, vd för O’Learys Trademark.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige