Image
Per-Axel Sundström.
Per-Axel Sundström. Bild: Hembla

Oscar Properties utser ny CFO

Bolag Idag tillträder Per-Axel Sundström som ny CFO på Oscar Properties.
Publicerad den 25 September 2019

Per-Axel Sundström kommer senast från samma roll på bostadsfastighetsbolaget Hembla AB, som han lämnade sommaren 2018. Per-Axel Sundström kommer även att ingå i koncernledningen.

– Bolaget kommer att ha stor nytta av den mångåriga erfarenhet och kompetens som Per-Axel innehar. Efter vad man ändå måste kalla en turbulent period, inte minst nu senast med den kritiserade delårsrapporten, ser jag fram emot den stabiliserande inverkan som jag är övertygad om att han kommer ha för oss, säger Peter Norman, styrelseordförande i Oscar Properties och fortsätter:

– Per-Axel kommer att stärka bolagets ledning och ha en viktig roll i den fas bolaget nu är inne i, att stärka bolagets kapitalstruktur, skapa en stabil organisation och inte minst lägga grunden för att återupprätta ett långsiktigt förtroende för bolagets ekonomi- och finansfunktion. Därför känns det väldigt bra att få välkomna Per-Axel till oss.

Per-Axel Sundström har innehaft CFO-posten på ett flertal meriterande bolag, nu senast på Hembla AB, 2014-2018. Där var han bland annat med att ta bolaget till börsen och hade därmed i uppdrag att bygga upp rapport-, redovisnings- och finansstrukturen för att möjliggöra en notering.

Efter börsnoteringen var Per-Axel med och byggde upp bolaget Hembla AB till det största renodlade bostadsfastighetsbolaget på börsen och har en gedigen vana från noterad miljö.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Rådgivaren: Börsen är väldigt viktig att följa

Bolag Evidens vd Ted Lindqvist reder ut vad han tror om bostadsmarknaden, kommersiella lokaler, börsen och byggandet i en intervju med Fastighetssverige. Han ger också en prognos för bostadsprisernas utveckling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY