Image
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties. Bild: Oscar Properties

Oscar går vidare med utbyteserbjudandet – trots låg acceptansgrad

Bolag Oscar Properties utbyteserbjudande accepterades av ägarna till 50 procent av preferensaktierna och 60 procent av ägarna av B-preferensaktierna. Oscar Properties hade tidigare villkorat erbjudandet av att minst 70 procent skulle acceptera, men bolaget meddelar nu att man frånfaller villkoret. Därmed genomförs utbyteserbjudandet och villkoren för att genomföra företrädesemissionen anses uppfyllda.
Publicerad den 26 November 2019

Oscar Properties skriver att bolaget har fått indikationer om att vissa innehavare av preferensaktier och preferensaktier av serie B inte har hunnit acceptera utbyteserbjudandet och styrelsen har därför även beslutat att förlänga acceptfristen i utbyteserbjudandet till och med den 2 december 2019.

Slutgiltigt utfall förväntas offentliggöras omkring den 3 december 2019.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bonnier Fastigheter prioriterar Uppsala: "Kan absolut bli mer"

Bolag Bonnier Fastigheter fortsätter att satsa i Uppsala. Förra veckan skrev de under affären om kvarteret "Cykelfabriken", vars fastighetsvärde vid försäljningen uppgick till 711,6 miljoner kronor. – Vi hade vid årsskiftet fastigheter för knappt 14 miljarder så i relation till det är det en stor affär för oss, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY