Image
Forskaren på Hagaplan 1 i Stockholm.
Forskaren på Hagaplan 1 i Stockholm. Bild: Romus Ramström

Ortopedtekniska företaget Team Olmed flyttar in i Forskaren

Uthyrning Vectura Fastigheter har nyligen tecknat hyresavtal med det ortopedtekniskaa företaget TeamOlmed om 1 000 kvadratmeter i nya fastigheten Forskaren. Det nya hyreskontraktet mellan Vectura och Team Olmed medför en uthyrningsgrad om 75 procent i Forskaren.
Publicerad den 4 April 2023

– Det känns både roligt och spännande att Sveriges största ortopedtekniska företag Team Olmed väljer Forskaren för etablering av sin verksamhet, säger Micael Averborg, affärsutvecklingschef på Vectura.

Forskaren är en 24 000 kvadratmeter stor rund byggnad på Hagaplan 1 i Stockholm. Under december 2023 kommer de första hyresgästerna tillträda sina lokaler och inflyttning kommer därefter att ske i etapper fram till sommaren 2024. Team Olmed flyttar in 1 april 2024.

– Att få vara en del av Forskaren och allt vad det kommer att innebära känns som ett naturligt och spännande steg för att kunna möta andra i branschen och hitta nya synergier och samarbeten längs vägen. Vi trivs bra på Torsplan men har växt ur våra lokaler och för att kunna fortsätta möta våra patienter och kunders behov i vår utveckling blir Forskaren en fantastiskt möjlighet, dels för vår fortsatta tillväxt men framförallt för att hjälpa fler människor till ett rörligare liv genom vår klinik och butik, säger Heléne Seerbe Assarsson, verksamhetschef på Team Olmed.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige