Image

Optimal rekryterar trio

Karriär Optimal förstärker organisationen med en trio; Åsa Dargren, Angelica Chander och Elisabeth Edhäll.
Publicerad den 12 Februari 2015
Åsa Dargren. Bild: Martin Källqvist
Åsa Dargren. Angelica Chander. Bild: Martin Källqvist
Angelica Chander. Elisabeth Edhäll. Bild: Martin Källqvist
Elisabeth Edhäll.

Åsa Dargren har en gedigen kunskap av försäljning, hon var tidigare operativ byråchef på Posterscope, (utomhusspecialistbolag) och de senaste två åren har hon drivit eget konsultbolag. Åsa Dargren kommer först och främst att förstärka teamet som jobbar med uthyrning.

Angelica Chander är snart färdigutbildad centrumledare och hon kommer i första hand att ansvara för Optimals centrumledaruppdrag samt från tid till annan förstärka uthyrningsteamet.

Elisabeth Edhäll är anställd som koordinator och har tidigare arbetat som produktionsassistent på ett filmproduktionsförlag samt läst Medie- och kommunikation.

- Vi är väldigt glada över att ha rekryterat Åsa, Angelica och Elisabeth, de utgör en välbehövlig förstärkning av vår arbetsgrupp, då vi haft mycket god orderingång de senaste månaderna. Dessutom hoppas vi att de med sina erfarenheter från andra branscher än fastighetsbranschen ytterligare kommer att bredda vår kunskapsbas, säger Kenneth Christensen, vd.

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY