Image

Omorganisation i Steen & Ström – koncernchefen slutar

Bolag Steen & Ström organiseras om för att knytas närmare huvudägaren Klépierre. Detta innebär att koncernchefen Jan Ove Holmen slutar den sista oktober.
Publicerad den 10 Oktober 2013
Jan Ove Holmen Bild: Steen & Ström
Jan Ove Holmen

Det formella ledarskapet av Steen & Ström AS ersätts med en gemensam förvaltning med CEO Terje Daaland och CIO Björn Tjaum från och med 1 november 2013.

Den viktigaste förändringen med omorganisationen är att varje land kommer att vara separata enheter som rapporterar direkt till Klépierre. Omorganisationen ska resultera i kortare rapporteringsvägar, snabbare beslutsfattande och underlättande av gränsöverskridande samarbete.

Sverigechefen Wilner Anderson kommer alltså fortsättningsvis att rapportera direkt till Paris i stället för till Norge.

Detsamma gäller de övriga landscheferna Thor L Bareksten (Norge) och Søren Brogaard (Danmark).

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige