Image

Offentliga Hus köper i Nynäshamn

Transaktioner Offentliga Hus köper en industrifastighet i Nynäshamn av U&P Fastighetskonsult.
Publicerad den 22 December 2017

Fastigheten, Nynäshamn Hammaren 6, uppfördes 1979 och har en uthyrbar area om 990 kvadratmeter. Byggnaden totalrenoverades invändigt 2016 och hyrs ut i sin helhet till Nynäshamns kommun.

De senaste veckorna har Offentliga Hus utökat sin fastighetsportfölj med över 160 offentliga fastigheter runtom i Sverige. Offentliga Hus fortsätter att förvärva, med målet att inom två år nå en balansomslutning om 6-7 miljarder kronor. Förvärvet av Nynäshamn Hammaren 6 är ännu ett steg på vägen mot en börsnotering av bolaget.

– Vi är mycket glada att kunna lägga till ännu en kvalitativ samhällsfastighet med en långsiktig hyresgäst till vårt bestånd. Vi fortsätter också att vidga vår närvaro geografiskt till en ny kommun, säger Lars Holm, vd för Offentliga Hus.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige