Image

Offentliga Hus köper i Nynäshamn

Transaktioner Offentliga Hus köper en industrifastighet i Nynäshamn av U&P Fastighetskonsult.
Publicerad den 22 December 2017

Fastigheten, Nynäshamn Hammaren 6, uppfördes 1979 och har en uthyrbar area om 990 kvadratmeter. Byggnaden totalrenoverades invändigt 2016 och hyrs ut i sin helhet till Nynäshamns kommun.

De senaste veckorna har Offentliga Hus utökat sin fastighetsportfölj med över 160 offentliga fastigheter runtom i Sverige. Offentliga Hus fortsätter att förvärva, med målet att inom två år nå en balansomslutning om 6-7 miljarder kronor. Förvärvet av Nynäshamn Hammaren 6 är ännu ett steg på vägen mot en börsnotering av bolaget.

– Vi är mycket glada att kunna lägga till ännu en kvalitativ samhällsfastighet med en långsiktig hyresgäst till vårt bestånd. Vi fortsätter också att vidga vår närvaro geografiskt till en ny kommun, säger Lars Holm, vd för Offentliga Hus.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Offentliga Hus på Branschguiden

Offentliga Hus äger, förvaltar och utvecklar samhällsfastigheter med det allmänna som fortsatt hyresgäst. Vi avlastar kommuner och landsting i rollen som fastighetsägare så att de fullt ut kan fokusera på sin huvuduppgift – att leverera en välfärd i världsklass.

För Offentliga Hus är fastighetsägande inte bara en fråga om att köpa och sälja fastigheter – det är ett långsiktigt verktyg för att göra Sveriges kommuner mer attraktiva. Och det är ett ansvar vi tar på största allvar. Det betyder att vi arbetar i tät dialog med kommunen, är en lyhörd samarbetspartne...

Läs mer om Offentliga Hus på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY