Image
Atrium Ljungberg tar in ett nytt koncept med padel i Sickla.
Atrium Ljungberg tar in ett nytt koncept med padel i Sickla. Bild: Atrium Ljungberg

Nytt koncept med padel i Sickla

Uthyrning I början av november öppnar Centurion Padel i Magasinet i Sickla. På dryga 1 800 kvadratmeter byggs en fullsortimentsbutik, café, tre dubbelbanor samt en unik och specialbyggd padelbana för test- och provspel.
Publicerad den 8 September 2021
Annons
Image

Etableringen är en del av Atrium Ljungbergs satsning på verksamheter inom aktiv livsstil i Sickla.
– Vi kommer att erbjuda padel på ett sätt som aldrig gjorts tidigare, i hjärtat av expansiva Sickla. Hallen kommer bland annat att innehålla en panoramabana på hallens center court, ytterligare två dubbelbanor, samt en unikt dimensionerad bana för i första hand provspel av racketar från butiken, med inspiration hämtat från tennisens bollmaskiner och golfens simulatorer, säger Patrik Enbacka, medgrundare av Centurion Padel.

Centurion Padel öppnar i november för såväl motionsspel som träning med personlig tränare samt tävlingar och uppvisningsmatcher. I anslutning till banorna finns ett stort showroom och butik för padel- och sportutrustning. I lokalerna finns även möjlighet till olika typer av events och nätverksträffar för både företag, föreningar och privatpersoner.
– Etableringar av detta slag är helt i linje med hur vi utvecklar platsen, där upplevelser och möjlighet till en aktiv livsstil ligger vägg i vägg med arbetsplatser, bostäder, kultur, service och handel, säger René Stephansen, Atrium Ljungbergs fastighetschef i Sickla. Padelsporten växer och vi märker en ökad efterfrågan att kunna utöva aktiviteter nära hemmet eller arbetsplatsen. Ofta hamnar banor långt bort, men här i Sickla ligger de mitt i ett sammanhang där 8 000 personer arbetar redan idag. Fram till 2030 kommer Sickla att växa med ytterligare 7 000 arbetsplatser och 1 500 bostäder.

Hyresavtalet med Centurion Padel är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY