Image
Den nya ögonkliniken hyr över 600 kvadratmeter av Stena Fastigheter.
Den nya ögonkliniken hyr över 600 kvadratmeter av Stena Fastigheter. Bild: Wikimedia commons

Nystartad ögonklinik flyttar in hos Stena Fastigheter på Södervärn

Uthyrning Det blir fortsatt vårdverksamhet i Stena Fastigheters kvarter Leonard på Södervärn i Malmö. I den tidigare vårdcentralen på Ahlmansgatan 12 flyttar den nystartade ögonkliniken Altona in på 624 nyrenoverade kvadratmeter.
Publicerad den 21 November 2023

Altona Ögonklinik är en nystartad ögonklinik med mottagning och operation som startade sin verksamhet den 1 november. De första operationerna kommer att börja genomföras i februari när operationssalen står färdig. Ögonkliniken har uppdrag av Region Skåne och förväntas ha cirka 15 000 patientbesök om året.

– Vi ser verkligen fram emot att komma i gång i våra nyrenoverade lokaler. De är ändamålsenligt utformade och det centrala läget med bra kommunikationsmöjligheter och närheten till sjukhusområdet i Malmö är perfekt för vår verksamhet, säger Håkan Stjernquist, verksamhetschef och specialistläkare på Altona Ögonklinik.

– Vi är väldigt glada att ha fått Altona Ögonklinik som hyresgäst. Med deras etablering bildas ett kluster av vårdverksamheter i området vilket bidrar till ett positivt flöde av människor, något vi vet är bra både för trygghet och trivsel, avslutar Kasia Ljungberg, kommersiell fastighetschef på Stena Fastigheter Malmö AB.

Lokalerna utvecklas i etapper och beräknas vara helt klara till operationsstart i februari.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige