Image

Nyfosa noteras den 23 november

Bolag Avstämningsdag för Hemfosas utdelning av Nyfosa blir den 21 november. Första handelsdag för Nyfosa-aktien beräknas bli den 23 november.
Publicerad den 5 November 2018
Jens Engwall. Bild: Hemfosa
Jens Engwall.

Aktierna i Nyfosa delas ut till Hemfosas stamaktieägare i proportion (1:1) till varje enskild stamaktieägares innehav i Hemfosa på avstämningsdagen för utdelningen.

– Nyfosa är ett transaktionsintensivt och opportunistiskt fastighetsbolag med sikte på de bästa affärerna. Vi startar med en solid portfölj med kommersiella fastigheter om 15,4 miljarder kronor och vi är på alla sätt redo att bygga ett nytt, kassaflödesdrivet bolag på den svenska fastighetsmarknaden. Ambitionen är att växa snabbt och med Nyfosas erfarna team och rätt resurser har vi förutsättningarna att nå dit vi vill. Jag är stolt över att Nyfosa nu tar steget mot att bli ett självständigt noterat bolag på Nasdaq Stockholm, säger Jens Engwall, vd för Nyfosa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige