Image
Caroline Arehult.
Caroline Arehult. Bild: Hemfosa

Hemfosa: Caroline Arehult tillträder i dag

Karriär Caroline Arehult tar i dag över vd-tjänsten på Hemfosa. Jens Engwall fokuserar därmed på rollen som vd för Nyfosa.
Publicerad den 14 September 2018

Caroline Arehult kommer närmast från Skanska Fastigheter Stockholm där hon varit verksam som vd och ansvarig för den kommersiella projektutvecklingen. Under sin tid på Skanska har hon innehaft ett flertal ledande positioner som bland annat fastighetschef samt uthyrnings- och marknadschef. Caroline är utbildad civilingenjör inom bygg- och fastighetsekonomi vid KTH och Tekniska högskolan i Hamburg.

– Det ska bli väldigt roligt och stimulerande att få bygga vidare på det fina jobb som Jens Engwall och teamet gjort. Hemfosa har en företagskultur präglad av entreprenörskap och ett stort eget ansvar, vilket jag uppskattar och trivs i. Nu ser jag fram emot att tillsammans med mina kollegor utveckla det nya Hemfosa, säger Caroline Arehult.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige