Image

Nyanställningar och ny organisation på Intea

Karriär Under sommaren har Stefan Eriksson och Ulrika Grewe Ståhl anslutit till Intea. Ett par andra organisationsändringar har genomförts.
Publicerad den 22 Augusti 2018

Stefan Eriksson började på Intea den 20 augusti. Han kommer att ha ansvar för koncernredovisning och konsolidering. Tidigare har Stefan arbetat på E&Y där han har varit verksam som auktoriserad revisor i tio år. Han har även varit en period på Nordea där han bland annat arbetat som specialist inom finansiell intern kontroll.

Ulrika Grewe Ståhl har anställts som ny ekonomichef och kommer att leda Inteas ekonomifunktion som idag består av sju personer. Ulrika har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare arbetat på Deloitte som revisor samt på Pandox som koncerncontroller. Hon kommer närmast från Strawberry Properties där hon varit CFO. Ulrika kommer att ingå i Inteas ledningsgrupp när hon börjar i slutet av oktober.

– Bolaget har haft en mycket positiv utveckling sedan start och har på toppen av en rådande högkonjunktur lyckats med att rekrytera många fantastiska medarbetare under de senaste två åren. Vi har ytterligare ett antal personer på väg in i bolaget och är väl rustade för att fortsätta expansionen, säger Henrik Lindekrantz på Intea.

I den organisationsförändring som har genomförts, har Peter Jacobsson utsetts till förvaltningschef i bolaget med ansvar för projekt och förvaltning. Peter Jacobsson ingår i bolagets ledningsgrupp. Vidare har Kjell-Åke Nilsson, tidigare fastighetschef på Intea, utsetts till affärsutvecklingschef och ingår även han i ledningsgruppen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige