Image

Nya nyckelpersoner inom Byggvesta

Karriär Byggvesta har förnyat organisationen och har nya personer på flera nyckelpersoner. Bland annat har en ny vd för Byggvesta Fastighetsförvaltning rekryterats.
Publicerad den 25 September 2015

Marit Appelgren har tillträtt som vd för Byggvesta Fastighetsförvaltning AB, som ansvarar för alla förvaltningstjänster inom Byggvesta AB och Grön Bostad AB. Marit Appelgren har under många år arbetat i ledande roller inom Volvo Group Real Estate med ansvar för bland annat förvaltningsfrågor, konceptutveckling samt implementation.

Sören Lindqvist har tillträtt som förvaltningschef. Han har lång erfarenhet av bostadsförvaltning och kommer senast från Sigtunahem där han varit förvaltningschef.

Jonas Granström börjar efter årsskiftet som bostadschef med ansvar för att värdesäkra hela leveranskedjan av nya fastigheter. Jonas Granström kommer från Scandic Hotels som ansvarig för enheten Technical Services, och har tidigare varit i Skanska-koncernen i olika roller i många år, bland annat som ansvarig för Nya Hem i Sverige.

Tomas Schäfer har tillträtt som byggproduktionschef med ansvar för produktionsstyrning och eftermarknad. Han har lång erfarenhet från ledande befattningar inom byggbranschen och kommer senast från Peab där han senast var arbetschef hos Peab Bostad.

Cecilia Wallin har tillrätt i rollen som affärsutvecklingschef. Cecilia Wallin har lång erfarenhet från bostads- och samhällsbyggande, senast som projektledare inom Byggvesta. Tidigare har Cecilia arbetat på NCC Boende och NCC Housing i olika ledande befattningar och dessförinnan som handläggande arkitekt.

Jon Arnell har tillträtt som inköpschef med ansvar för Byggvestas relationer och upphandling av entreprenörer och leverantörer. Jon har lång erfarenhet från bostadsbyggande, bland annat från Ebab i olika roller och senast som projektledare inom Byggvesta.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige