Image
Bild: Centeni

Nya hyresgäster i Skärholmen

Uthyrning Ett flertal nya aktörer har skrivit kontrakt med Centeni om ytor i Skärholmen Centrum.
Publicerad den 31 Augusti 2012
Annons
Image
Lena Lindvall. Bild: Centeni. Bild: Skärholmen Centrum
Lena Lindvall. Bild: Centeni. Bild: Centeni
Bild: Centeni
Bild: Centeni
Skärholmen Centrum. Bilder: Centeni. Bild: Centeni
Skärholmen Centrum. Bilder: Centeni.

Störst av de nya etableringarna är danska detaljhandelskedjan TGR som hyr cirka 350 kvadratmeter. Göteborgs-baserade piercing- och smyckeskonceptet UVX hyr ungefär 70 kvadratmeter. Därtill hyr Subway en lika stor yta i centrumets food court, som därmed är fullt uthyrd och framöver erbjuder sammanlagt nio restauranger med totalt cirka 1 000 sittplatser.

Bland de nya hyresgästerna märks också Forex Bank och Rena Skor.

Också en del tidigare hyresgäster satsar i Skärholmen. I dagarna öppnade Intersport en lagershop på 1 650 kvadratmeter, MQ presenterade resultatet av sin totalrenovering och på övre plan öppnade Monki sin nya butik på 130 kvadratmeter. Specsavers lanserar inom kort en ny butik i sin befintliga lokal och Cubus är i färd med att uppgradera sitt koncept och samtidigt utöka med 100 kvadratmeter från nuvarande 860 kvadratmeter. Name It dubblar sin yta till 200 kvadratmeter och öppnar en helt ny butik senare i år.

- Vi är naturligtvis mycket glada över att allt fler nya aktörer väljer att etablera sig i Skärholmen Centrum. Samtidigt är det lika glädjande att se att våra befintliga hyresgäster mår bra och att många av dem väljer att satsa. Som södra Stockholms största köpcentrum står vi starkt i konkurrensen och allt fler inser att vi har ett mycket attraktivt utbud av butiker, restauranger och service. Ett utbud som nu blir ännu lite vassare, säger centrumchef Lena Lindvall.

Det återstår knappt 10 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, varav hälften är retail och restaurang och hälften kontor och service.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige