Image
Olle Torefeldt.
Olle Torefeldt. Bild: Stockholmshem

Ny vice vd på Stockholmshem

Karriär Olle Torefeldt är ny vice vd på Stockholmshem. Han har samtidigt fått ett nytt uppdrag inom företaget som avdelningschef för Utveckling & Marknad.
Publicerad den 13 Februari 2020

– Olle har ett stort kunnande och en erfarenhet inom både branschen och Stockholmshem och har verkat i flera ledande funktioner i företaget, säger vd Anette Sand. Han har ett starkt engagemang för såväl våra kunder som för bolagets utveckling i stort. Han får nu ett särskilt ansvar för dessa frågor som chef för Utveckling och Marknad, vid sidan av sitt vice vd-uppdrag.

Den nya avdelningen Utveckling och Marknad samlar enheter och funktioner inom Bostadsuthyrning, Hållbarhet, IT, Kommunikation, Kundtjänst, Marknad och Verksamhetsutveckling. I sin roll som vice vd efterträder Olle Torefeldt tidigare vice vd Linus Johansson som lämnar Stockholmshem för annan verksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige