Image
Pär Hammarberg.
Pär Hammarberg. Bild: Cofactor

Ny vd och affärsområdeschef för Cofactor Property Development

Bolag Pär Hammarberg blir ny vd och affärsområdeschef för Cofactor Property Development. Han kommer senast från HSB samt dessförinnan bland annat varit vd för Cowi Sverige och vd för Sweco Central Eastern Europe.
Publicerad den 9 Maj 2023

Pär Hammarberg har en mycket lång och gedigen erfarenhet från bygg - och fastighetsbranschen inom bland annat projektutveckling, projektledning och projektstyrning, CM- projekt samt som entreprenör. Detta med fokus på hög tillväxt genom erfarenhet från företag så som Sweco, Cowi, Skanska och senast som nationell nyproduktionschef för HSB Projektpartner med ansvar för HSB:s projektutveckling över landet.

Hans uppdrag och fokus kommer vara att utveckla affären och bygga upp en organisation med etablerade seniora projektutvecklare utifrån marknadsområdena Syd, Väst och Mitt.
– Denna rekrytering och förstärkning av strategiskt management, ligger helt i linje med bolagsgruppens tillväxtstrategi och affärsmodell, att se till helheten och möjligheterna till att även utveckla projektutvecklingsaffärer i de tidiga skeden. Detta utifrån vårt varumärkeslöfte "Socialt & hållbart", för att anpassa och möta framtidens byggbransch med nya villkor och krav på hållbara affärer och organisationer, säger Håkan Adelwald, vd för Cofactor Gruppen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige