Image

Ny vd för Pulsen Fastighet

Karriär Pulsenkoncernens fastighetsbolag får ny vd till sommaren när Christer Södeliden tar över posten.
Publicerad den 17 Januari 2017
Christer Södeliden. Bild: Pulsen Fastighet
Christer Södeliden.

Christer Södeliden har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från CA Fastigheter där han arbetat som regionchef för Boråsområdet.

– Det ska bli mycket intressant att gå in i en ny roll och få vara med och utveckla Pulsens fastighetsbestånd framöver. Efter åtta år på CA Fastigheter kände jag att det var dags för nya utmaningar, så när Jonus Bartholdson presenterade både vd-rollen och Pulsenkoncernens ambitioner och tankar på fastighetssidan passade det bra in i tiden, säger Christer Södeliden.

– Jag är mycket glad över att vi förstärker fastighetsbolaget med Christers ledarskap och kompetens. Ihop med rekryteringen av Jöns Bartholdson till Stockholmskontoret tidigare i höst är vi nu väl rustade för att växa och vidareutveckla fastighetssidan på våra nyckelmarknader, säger Jonus Bartholdson, tillförordnad vd för Pulsenkoncernen.

– Som ny vd blir min första uppgift att i detalj sätta mig in i hur det 110 000 kvadratmeter stora fastighetsbeståndet ser ut och kan utvecklas vidare. Sedan får vi titta på hur vi ytterligare kan stärka vår närvaro på huvudorterna, avslutar Christer Södeliden.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige