Image

Ny vd för Eskilstuna Kommunfastigheter

Karriär Marica Johansson, som närmast kommer från en tjänst som förvaltningschef på Hyresbostäder i Norrköping, blir vd för Eskilstuna Kommunfastigheter.
Publicerad den 23 Juni 2016
Marica Johansson. Bild: Eskilstuna kommunfastigheter
Marica Johansson.

Marica Johansson har dessförinnan bland annat jobbat som fastighetschef på Uppsalahem och som förvaltningschef på SBC (Sveriges Bostadsrättscentrum).

- Jag är mycket glad att få detta förtroende av styrelsen och det ska bli väldigt spännande att få komma till just Eskilstuna, en stad som är i ett expansivt skede. Jag har varit i fastighetsbranschen i över tio år och ser fram emot att vara en del i att utveckla staden, säger Marica Johansson.

Bertil Andersson, styrelseordförande Kommunfastighet, är väldigt nöjd med rekryteringen.
- Vi ville hitta en ledare med karaktär och driv med bred erfarenhet. Marica har varvat specialistroller med ledarroller inom flera olika branscher. Vi tror att hon kommer att vara ett utmärkt tillskott för de åtaganden och utmaningar vi har hos oss.

Monica Hed Johansson, bygg- och teknikchef på Kommunfastighet, utses till vice vd med bibehållet ansvar för sin nuvarande avdelning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige