Image

Ny vd för DAP Stockholm

Bolag DAP Stockholm rekryterar Laila Strunke som vd. Bolaget har verksamhet inom design, arkitektur och produktion tillsammans med utvecklingsbolagen DAP Landmark och DAP Compact living.
Publicerad den 20 Mars 2015

- Att rekrytera Laila Strunke som vd är en viktig del i att skapa en solid grund för att expandera vår verksamhet. Laila förstärker och kompletterar DAP med sin breda erfarenhet och bakgrund. säger Lars Blomberg, styrelseordförande i DAP Stockholm.

- DAP är ett är ett annorlunda arkitektföretag med stor potential. Det ska bli väldigt roligt att vara med och utveckla företaget. DAP har bred kompetens och de arbetar modernt och affärsmässigt, det tycker jag är intressant, säger Laila Strunke.

- Vi har precis etablerat oss i nya lokaler där vi kan fortsätta utveckla en plattform för samarbeten med andra konsulter och nya utvecklingsprojekt för bland annat studentbostäder, säger Christer Wallensteen, DAP:s grundare och nuvarande vd.

Christer övergår till att bli vd för DAP Group med huvudsakligt operativt ansvar för DAP:s fastighetsutvecklingsprojekt.

Laila Strunke är arkitekt SAR/MSA och tillträder under mars 2015. Hon kommer närmast från egen verksamhet som arkitekt och organisationskonsult. Laila har tidigare bland annat varit ordförande i Sveriges Arkitekter och haft ledningsuppdrag på flera arkitektföretag

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige