Image

Ny träningskedja etablerar sig i Mora

Uthyrning I vår etablerar sig hälso- och friskvårdskedjan Actic i Diös lokaler på Kyrkogatan 18 mitt i centrala Mora. Inom kort påbörjas ombyggnationen av de 1 400 kvadratmeter stora lokalerna som kommer byggas om i sin helhet och utvecklas till en fullskalig gymverksamhet. Inflyttning beräknas ske i april 2019.
Publicerad den 6 December 2018
Actic öppnar hos Diös. Bild: Diös
Actic öppnar hos Diös.

Actic har 178 anläggningar och 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Största marknaden är Sverige med över 120 träningsanläggninar, som erbjuder såväl grupp- som personlig och funktionell träning samt bad och motionssim.
– Vi är jätteglada över att kunna erbjuda Actic lokaler mitt i centrala Mora. Det leder till ett större träningsutbud och ökade flöden i staden. Nu ser vi fram emot att utveckla lokalerna tillsammans med vår nya hyresgäst, säger Markus Westman, förvaltare, Diös.
– Via förvärvet av nio anläggningar genom Må Bättre runt om i Dalarna och Gävleborg, etablerade vi oss på allvar i regionen för ett år sedan. Genom att öppna en ny anläggning i egen regi i centrala Mora stärker vi vårt varumärke och vår marknadsposition ytterligare i en region med stark idrottskultur, säger Actics platschef i Mora, Katarina Walsberg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Spaden i tårtan när Park Central byggstartades

Bygg/Arkitektur Under torsdagen hölls byggstartsevent för det som ska bli den första byggnaden i Centralstaden Göteborg. Park Central, som blir cirka 40 000 kvadratmeter stort, kommer utöver kontor, service och handel innehålla en av Västlänkens stationsuppgångar. Fastighetssverige tog en pratstund på plats med de ansvariga på NCC och Jernhusen, som gemensamt utvecklar stations- och kontorsytorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige