Image

Ny styrelsesammansättning i Fasticon Kompetens

Bolag Två nya ledamöter har valts in i Fasticon Kompetens styrelse. En ledamot lämnar.
Publicerad den 30 Juni 2016

Mikael Ahlström, styrelseordförande i koncernmoderbolaget Byggmästare Anders J Ahlström Holding, lämnar styrelsen.

Nya i styrelsen är:
Hidayet Tercan, vd och grundare för företaget Tjikko AB och har även grundat bland annat vårdbemanningsföretaget Zemrete AB. Hon är en entreprenör, föreläsare och debattör med lång erfarenhet av styrelseuppdrag. Nuvarande styrelseuppdrag inkluderar HTS Holding AB, My Academy, AQ group, Stiftelsen Friends, Stockholms Stadsmission och SOS Barnbyar. Hon är även medlem i juryn som utser EY Entrepreneur Of The Year och i juryn som utser Årets Byggchef. Hon är sedan tidigare delägare i koncernmoderbolaget Byggmästare Anders J Ahlström Holding och går nu även in som direkt delägare i Fasticon Kompetens.

Mattias Tegefjord är vd och koncernchef för Byggmästare Anders J Ahlström Holding, vd för koncernens fastighetsbolag, som idag äger knappt 1300 hyresrättslägenheter i Alby i Södra Stockholm, och vd för det nystartade byggbolaget i koncernen, som skall leda renoveringen av det befintliga beståndet och förtäta på befintlig mark med både nya bostadsrätter och nya hyresrätter. Han har över 17 års erfarenhet av fastighetsföretagande och har arbetat på företag som ISS, KLP Eiendom, John Mattson Fastighets AB och Tyréns. Sedan förvärvet av Fasticon Kompetens våren 2015 har han varit suppleant i styrelsen för bolaget.

- Att få in Hidayet och Mattias i styrelsen blir en utmärkt komplettering av erfarenhet. Hidayet är en driftig entreprenör med lång erfarenhet av att bygga upp företag och med breda kunskaper inom bland annat bemanningsverksamhet och Mattias tillför mångårig fastighetskompetens, säger styrelseordförande Ola Gunnarsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige