Image

Ny studiochef på Strategisk Arkitektur

KARRIÄR Strategisk Arkitektur har utsett en ny studiochef. Rekryteringen är ett steg i företagets långsktiga utveckling.
Publicerad den 22 Januari 2010

Andreas Lönnroth är ny studiochef på Strategisk Arkitektur där han kommer att leda, administrera och utveckla studions medarbetare och arkitektur.

Rekryteringen är ett viktigt steg i företagets långsiktiga utveckling. Studiochefen överblickar och samordnar kunskap, ambitioner och processer för att säkra den arkitektoniska kvaliteten.

– Andreas är en driven och engagerad person, med stor förståelse för hur arkitekturprocessen och en studio bör drivas och utvecklas. Det är mycket viktigt för ett företag av vår storlek och med våra ambitioner, säger John Lydholm, vd Strategisk Arkitektur.

Som arkitekt har Andreas Lönnroth bred erfarenhet, både genom eget företag och som anställd i Sverige och utlandet. Parallellt har Andreas också under lång tid arbetat inom arkitektutbildningen bland annat med att vidga det arkitektoniska blickfånget och inspirera till tankar bortom det uppenbara.

– Jag lockas av Strategisk Arkitekturs goda struktur och tydliga ambitioner, jag ser en stor och spännande utmaning i att förvalta och utveckla det sociala, kreativa och produktiva klimatet som kokar här i studion. Strategisk Arkitektur utmanar förutsättningarna i komplexa fastighetsuppdrag inom kontor, handel och för lokalanvändare. Bland pågående projekt finns uppdrag för bland andra SJ, Nordiska Kompaniet, Mannheimer Swartling, ÅF och Jernhusen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige