Image
Linnéa mat & dryck öppnar i centrala Mora.
Linnéa mat & dryck öppnar i centrala Mora. Bild: Diös

Ny restaurang öppnar hos Diös i Mora

Uthyrning I höst får Mora ett nytt restaurangtillskott i stadskärnan. Det är den nystartade restaurangen Linnéa mat & dryck som etablerar sig på Moragatan i centrum. Öppningen planeras ske till hösten.
Publicerad den 16 Augusti 2021

Linnéa mat & dryck är en nystartad restaurang grundad av Peter Engström, Linnéa Kax och Anna-Carin Rydstedt. Linnéa mat & dryck kommer servera smaker från det klassiska köket.

– Vi är jätteglada över att Linnéa mat & dryck etablerar sig mitt i centrala Mora och bidrar till utvecklingen av staden. Deras nya restaurang kommer bidra till att Mora fylls med ännu mer liv och rörelse och blir ett utmärkt komplement till det övriga utbudet i city. Restaurangen ligger i gångstråket till Siljan och kommer bli ett naturligt stopp för hungriga Morabor och besökare både dag-och kvällstid, säger Markus Westman, förvaltare, Diös.

– Vi vill bidra med klassisk god mat i en avstressande miljö. Just nu renoverar vi lokalen för fullt, nya färger och ny inredning. Våra gäster ska känna sig varmt välkomna till oss, säger Linnéa Kax, ägare, Linnéa mat & dryck.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige