Image

Ny Östersundschef till Norrvidden

Karriär Patrik Jonasson blir ny chef för Norrviddens Östersundskontor.
Publicerad den 5 April 2011

Patrik Jonason har de senaste tio åren arbetat med facility management inom Skanska FM/Coor Service Management och nu senast på Addici FM.

- Att vara marknadsområdeschef är en mycket bred roll som kräver kompetens inom många områden. Det är därför en extra styrka att Patrik tidigare även arbetat med fastighetsförvaltning och inom byggentreprenadbranschen, säger Peter Andersson, vd på Norrvidden.

- Östersund är en av våra största marknader och vi har stort fokus på att öka kännedomen om vårt bolag och locka till oss ännu fler intressanta hyresgäster.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY