Image

Ny kontorschef till Tengbom i Uppsala

Karriär Jörgen Orback har utsetts till ny kontorschef för Tengboms kontor i Uppsala.
Publicerad den 29 Oktober 2014

Han har varit verksam i Tengbomgruppen sedan 2008 och drev innan dess framgångsrikt egen verksamhet i Naturvårdsbyrån AB som förvärvades av Tengbom.

I Uppsalaregionen har Tengbom haft en stark tillväxt och genomfört ett flertal uppmärksammade projekt. Projektet Sigma, som avser en miljonprogramupprustning av ett bostadsområde i Upplands Väsby, erhöll ett hedersomnämnande i årets Rot-pristävling.

- Jag ser mycket fram emot utmaningen, att tillsammans med teamet på Tengbom Uppsala ta nästa steg i utvecklingen som ledande arkitektkontor i Uppsala och Mälardalsregionen. Varumärket Tengbom och alla kompetenta medarbetare i Uppsala är en perfekt plattform för detta, säger Jörgen Orback.

- Vi ser en fortsatt stark expansion i Uppsalaregionen och jag är mycket glad över att just Jörgen accepterat uppdraget som kontorschef. Hans långa erfarenhet av branschen och som landskapsarkitekt, i kombination med en energirik och engagerad ledarstil kommer att tillföra Uppsalakontoret ett rejält lyft, kommenterar Tengboms vd Bo Ringdahl utnämningen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige