Image

Ny kontorschef på Tengbom i Göteborg

Karriär Tengbom har rekryterat Janica Wiklander, arkitekt SAR/MSA och landskapsarkitekt LAR/MSA, till tjänsten som kontorschef i Göteborg.
Publicerad den 25 Augusti 2015
Janica Wiklander. Bild: Tengbom
Janica Wiklander.

Janica Wiklander är arkitekt, landskapsarkitekt och ljusdesigner. Hon kommer närmast från en ledande roll inom ÅF Lightning där hon bland annat arbetat med projekt som Västlänken, den nya Hisingsbron och omgestaltningen av Mölndals innerstad. Tidigare har hon arbetat som ansvarig arkitekt, varit en del av teamet som byggt upp och utvecklat företaget Ljusarkitektur AB samt arbetat för bland annat Wilhelmsson arkitekter och Rosenbergs arkitekter.

- Jag är oerhört glad över att vi har lyckats rekrytera Janica Wiklander till Tengbom. Hon är en erfaren ledare och arkitekt med bred kompetens, inte minst inom hållbart byggande i regionen. Janicas affärsmässiga driv kommer vara en värdefull tillgång i det fortsatta arbetet med att utveckla vårt erbjudande i Göteborg med omnejd, säger Gunilla Haglund, tillförordnad vd på Tengbom.

- Tengbom är ett spännande arkitektkontor som erbjuder många typer av tjänster med stort fokus på kvalitet och hållbarhet, vilket attraherar mig mycket. Med den starka marknadspotentialen i Västra Götaland ser jag fram emot att tillsammans med medarbetarna på Göteborgskontoret utveckla och stärka Tengbom i regionen ytterligare, säger Janica Wiklander.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige