Image

Ny HR-chef på Riksbyggen

KARRIÄR Den 11 februari tillträder Karin Goddard som Riksbyggens HR-chef. Hon kommer närmast från en tjänst som HR-koordinator och biträdande HR-direktör på Försäkringskassans huvudkontor.
Publicerad den 22 Januari 2008

I sin nya roll kommer Karin Goddard, under vice vd Mari Broman, att utifrån ett företagsövergripande perspektiv leda arbetet med att utveckla Riksbyggens satsningar inom personalområdet.

- Vi står inför många spännande utmaningar och jag tror Karin, som har en gedigen arbetslivserfarenhet och de senaste fem åren haft en mycket strategisk funktion inom Försäkringskassan, med 16000 anställda, kan tillföra Riksbyggen värdefulla kunskaper, säger Mari Broman.

Karin känner själv en stark motivation för att ta del av arbetet med att driva Riksbyggens strategiska satsningar inom personalområdet.

- Jag känner att det finns en verklig vilja att göra Riksbyggen till en av de mer intressanta arbetsgivarna i Sverige. Det faktum att företaget utsågs till Årets kompetensföretag 2006 vittnar ju om att Riksbyggen slagit in på rätt väg, säger hon.

Karin Goddard kommer under 2008 att avsluta en mastersutbildning i HR vid London Southbank University i England.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige