Image

Ny förvaltningschef på ISS

Karriär Mattias Tegefjord har utsetts till ny chef för ISS Fastighetsförvaltning i Sverige. Tegefjord har arbetat för ISS i ett drygt år.
Publicerad den 30 Mars 2011
Mattias Tegefjord. Bild: ISS. Bild: ISS
Mattias Tegefjord. Bild: ISS.

Tegefjord anställdes för ett drygt år sedan distriktschef inom ISS. Han kom då från tjänsten som fastighetschef på KLP Eiendom.

Nyligen anställdes Isabella Andersson av ISS för att ansvara för fastighetsutveckling.

– Jag är glad att ha både Mattias och Isabella på plats i vår nya organisation. Jag vet att de kommer att bidra såväl till vårt strategiska som operativa arbete framöver. Med sina respektive kompetenser och erfarenheter från fastighetsbranschen ser jag stora möjligheter att ytterligare stärka vår ledande position i Sverige, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef inom ISS.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige