Image

Ny chef för hyresgästrådgivning på Struktur

Karriär Struktur har rekryterat en ny affärsområdeschef för hyresgästrådgivning och arbetsplatsförändringar.
Publicerad den 18 Januari 2013
Carin Kihlström. Bild: Struktur
Carin Kihlström.

Carin Kihlström är ny affärsområdeschef för hyresgästrådgivning och arbetsplatsförändringar på Struktur.

Carin Kihlström kommer närmast från IT-konsulten Kentor och innan dess arbetade hon sju år som säljande konsultchef på teknikkonsulten ÅF.

- Struktur tilltalade mig med sitt goda rykte i branschen samt de kompetenta och engagerande medarbetarna. Det känns jättekul och spännande att få vara med på Strukturs fortsatta utveckling, säger Carin Kihlström.

- Carin har gedigen erfarenhet från konsultverksamhet och försäljning, vilket jag ser som viktiga bitar för Struktur. Hon har arbetat som konsultchef i många år, och även som konsult och säljare, bland annat på ÅF, Tieto Enator, Tele2 och TeliaSonera och vi hälsar henne varmt välkommen till Struktur, säger Kristina Englund vd på Struktur.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige