Image

Nu ska Sveriges Snyggaste Kontor utses

Sverige Den 1 september lanseras tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Bakom tävlingen står Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt. Juryns ordförande är Gert Wingårdh. - Den här tävlingen ligger helt rätt i tiden, säger han.
Publicerad den 18 Augusti 2011
Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg. Gert Wingårdh. Bild: Wingårdh Arkitektkontor. Bild: Wingårdhs
Gert Wingårdh. Bild: Wingårdh Arkitektkontor.

Någonstans i Sverige finns landets snyggaste kontor. Nu ska det belönas.
Den 1 september inleds nämligen tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor, och sajten sverigessnyggastekontor.se lanseras.

På sajten kan du nominera ditt kontor till tävlingen. Svenska folket får rösta fram sina favoriter, och till slut utser en namnkunnig jury, under ledning av stjärnarkitekten Gert Wingårdh, landets snyggaste kontor.

- Den här tävlingen sätter ljus på bra kontor. Företag blir mer och mer angelägna om att skapa bra kontor åt sina medarbetare, för de inser att medarbetarna är en viktig resurs. Det är en positiv trend och tävlingen ligger i tiden, säger Gert Wingårdh.

I samband med ett seminarium på Berns Salonger i Stockholm den 10 november kommer företaget och fastighetsägaren bakom Sveriges Snyggaste Kontor att hyllas och prisas.

- Det här är en helt ny tävling där vi vill lyfta fram positiva attribut. Det kommer att bli en årlig tävling som avslutas med seminarium och prisutdelning i Stockholm. Det här kommer att bli en happening, säger Rolf Andersson, vd och grundare av Lokalnytt, som presenterar tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige