Image

Sveriges Snyggaste Kontor: Här är finalisterna

Event Under hela oktober månad har svenska folket kunna rösta på sina favoritkontor. Här är de tio segerkandidaterna. - Det ser väldigt bra ut, det kommer att bli en hård match om vilket kontor som kommer vinna, säger juryns ordförande Gert Wingårdh.
Publicerad den 1 November 2011
Dice fick flest röster av svenska folket. Nu ska juryn avgöra vilket av de tio finalkontoren som vinner titeln Sveriges Snyggaste Kontor 2011. Bild: Sveriges snyggaste kontor
Dice fick flest röster av svenska folket. Nu ska juryn avgöra vilket av de tio finalkontoren som vinner titeln Sveriges Snyggaste Kontor 2011. Gert Wingårdh. Bild: Wingårdh Arkitektkontor. Bild: Wingårdhs
Gert Wingårdh. Bild: Wingårdh Arkitektkontor. Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg.

Den första upplagan av Sveriges Snyggaste Kontor har inneburit en veritabel röstningssuccé – totalt har närmare 10 000 röster kommit in.

- Det är fantastiskt roligt och det hade vi inte räknat med så här första året. Det är givetvis en jätteframgång att så många engagerat sig i framröstningen av Sveriges Snyggaste Kontor och inför 2012 så siktar vi på att tävlingen ska bli ännu större på alla plan, säger Rolf Andersson, vd och grundare av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt, som arrangerar tävlingen.

Juryns ordförande Gert Wingårdh tycker även han att det är imponerande att så många röstat i den första upplagan av Sveriges Snyggaste Kontor.

- Det är otroligt kul, när Årets Stockholmsbyggnad skulle utses förra året var det bara några hundra röstande. Så det här är verkligen bra. Roligt också att så många företag har en bra arbetsmiljö för sina medarbetare, det är mycket positivt, säger Gert Wingårdh.

Nu kommer juryn att utse en vinnare bland de tio finalisterna.

Här är de tio finalisterna, och det antal röster de har fått:
1. Dice - 1 078 röster.
2. Kungsleden - 771.
3. Pagero - 721.
4. Svenska Statoil - 671.
5. Abbott Scandinavia - 469.
6. Propellerhead Software - 466.
7. Atrium Ljungberg - 463.
8. Elabs - 449.
9. Skype (Juryns val)
10. Cederquist (Juryns val)

Vill du veta vilket kontor som blir den slutliga vinnaren ska du anmäla dig till seminariet och lunchen på Berns Salonger torsdag den 10 november. Du kan anmäla dig till seminariet och prisutdelningen på sverigessnyggastekontor.se.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige