Image
Bild: Istock

Novier ska förvalta 200 000 kvadratmeter åt Randviken

Uthyrning Novier har, efter upphandling i konkurrens, fått i uppdrag av Randviken att förvalta över 200 000 kvadratmeter i Sverige.
Publicerad den 25 April 2022

Randviken har idag ett fastighetsbestånd om cirka 510 000 kvadratmeter och har nu valt att lägga ut den tekniska förvaltningen på Novier i en stor del av fastighetsbeståndet i städer som Stockholm, Västerås, Karlstad, Borås och Helsingborg.

Noviers uppdrag omfattar teknisk förvaltning av över 200 000 kvadratmeter. En majoritet av fastigheterna består av logistik- och industri, men portföljen innefattar även kontorsfastigheter samt fastigheter inom vård, omsorg och skola.
– Vi är väldigt glada och stolta över att Randviken ger oss förtroendet att förvalta dessa spännande fastigheter. Vi ser fram emot att vara med och utveckla fastighetsbeståndet samt att tillsammans med Randviken arbeta proaktivt och förebyggande. Stort fokus kommer att ligga på hållbarhet, säger Henrik Forsberg, Chef för Teknik och Projekt, på Novier.

– Vi är nöjda med att ha anlitat Novier som teknisk förvaltare för en betydande andel av vårt fastighetsbestånd. Randviken har ett stort fokus på energioptimering samt digitalisering och med Noviers erfarenhet inom detta område kan vi ytterligare accelerera arbetet med att göra vårt bestånd mer hållbart, säger Jakob Paljak, Operativ Chef på Randviken.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige