Image
Andreas Olofsson kommer att arbeta som teknisk förvaltare och Madelene Erlandsson axlar rollen som bostadsförvaltare på Novi efter årsskiftet.
Andreas Olofsson kommer att arbeta som teknisk förvaltare och Madelene Erlandsson axlar rollen som bostadsförvaltare på Novi efter årsskiftet. Bild: Novi

Novi växer och etablerar sig i Skåne

Karriär Novi växer och anställer nu två nya medarbetare till regionen.
Publicerad den 15 Oktober 2021

Andreas Olofsson kommer att arbeta som teknisk förvaltare och Madelene Erlandsson axlar rollen som bostadsförvaltare efter årsskiftet. Båda kommer närmast från Skurupshem där Andreas Olofsson arbetat som teknisk förvaltare med driftansvar för Skurups Kommun, teknikansvar på Skurupshem samt personalansvar för drifttekniker och Madelene Erlandsson har arbetat som förvaltare med ansvar för bostäder och vissa samhällsfastigheter samt personalansvar för bland annat fastighetsskötare.
– Vi är oerhört glada över detta starka dream-team som är först på plats i Skåne som i sann Novi-anda kommer att bygga vidare med lokal förankring och närvaro för våra kunder, säger regionchef Jimmy Ronstad.

Duon börjar på Novi i början av januari 2022.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY