Image
Andreas Olofsson kommer att arbeta som teknisk förvaltare och Madelene Erlandsson axlar rollen som bostadsförvaltare på Novi efter årsskiftet.
Andreas Olofsson kommer att arbeta som teknisk förvaltare och Madelene Erlandsson axlar rollen som bostadsförvaltare på Novi efter årsskiftet. Bild: Novi

Novi växer och etablerar sig i Skåne

Karriär Novi växer och anställer nu två nya medarbetare till regionen.
Publicerad den 15 Oktober 2021

Andreas Olofsson kommer att arbeta som teknisk förvaltare och Madelene Erlandsson axlar rollen som bostadsförvaltare efter årsskiftet. Båda kommer närmast från Skurupshem där Andreas Olofsson arbetat som teknisk förvaltare med driftansvar för Skurups Kommun, teknikansvar på Skurupshem samt personalansvar för drifttekniker och Madelene Erlandsson har arbetat som förvaltare med ansvar för bostäder och vissa samhällsfastigheter samt personalansvar för bland annat fastighetsskötare.
– Vi är oerhört glada över detta starka dream-team som är först på plats i Skåne som i sann Novi-anda kommer att bygga vidare med lokal förankring och närvaro för våra kunder, säger regionchef Jimmy Ronstad.

Duon börjar på Novi i början av januari 2022.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige