Image

Novi internrekryterar förvaltningsansvarig för sitt största uppdrag

Bolag Novi har rekryterat Ann-Christine Eriander till tjänsten som Förvaltningsansvarig inom ramen för sitt uppdrag för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv.
Publicerad den 19 December 2018
Ann-Christine Eriander. Bild: Novi Real Estate
Ann-Christine Eriander.

Ann-Christine Eriander kommer närmast från rollen som kommersiell förvaltare i uppdraget på Novi. Närmast dessförinnan har hon arbetat som kommersiell förvaltare på Aberdeen Asset Management och Oscar Properties.
– Novi har oerhört duktiga och kompetenta medarbetare varför vi är extra glada över att det är en av våra egna medarbetare som kvalificerat sig till rollen. Ann-Christine har ett stort driv och engagemang och var förra året även nominerad till årets förvaltare. Vi uppskattar att våra medarbetare vill växa med och vidareutvecklas i bolaget och det är både roligt och viktigt för oss att kunna erbjuda den möjligheten.
– Ann-Christine har ett stort förtroende både hos kunden och inom organisationen och vi är övertygade om att hon starkt kommer att bidra till att ytterligare höja kvalitéten och skapa mervärden i leveransen till både vår uppdragsgivare och våra hyresgäster, säger Kinga Kinnunen, kundansvarig för Gamla SEB Trygg Liv.

Ann-Christine Eriander tillträder rollen den 1 januari 2019 och kommer därmed att ingå i uppdragsledningen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige