Image

Novi hyr ut på Lilla Bommen

Uthyrning Novi Real Estate har i uppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv hyrt ut drygt 2 000 kvadratmeter på Lilla Bommen i Göteborg.
Publicerad den 22 December 2016

Arrival Guides och ett amerikanskt medicinteknikbolag är nya kunder och de befintliga kunderna Rotpartner och Empir väljer att utöka sina förhyrningar i samband med att bolagen expanderar och ser också goda möjligheter till ytterligare tillväxt.

– Vi märker att intresset för Lilla Bommen, med sitt centrala läge, är fortsatt stort och att det finns en synnerligen god efterfrågan. Intressenter, likväl som befintliga kunder, är fokuserade på att tidigt finnas på plats på Lilla Bommen som är ett framtidsområde från vilket staden kommer att växa och utvecklas kring. Många aktörer ser stora vinster i att finnas på plats redan från början, säger Anton Drott, kontraktsansvarig Novi Real Estate.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige