Image

Novi hyr ut på Lilla Bommen

Uthyrning Novi Real Estate har i uppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv hyrt ut drygt 2 000 kvadratmeter på Lilla Bommen i Göteborg.
Publicerad den 22 December 2016
Annons
Image

Arrival Guides och ett amerikanskt medicinteknikbolag är nya kunder och de befintliga kunderna Rotpartner och Empir väljer att utöka sina förhyrningar i samband med att bolagen expanderar och ser också goda möjligheter till ytterligare tillväxt.

– Vi märker att intresset för Lilla Bommen, med sitt centrala läge, är fortsatt stort och att det finns en synnerligen god efterfrågan. Intressenter, likväl som befintliga kunder, är fokuserade på att tidigt finnas på plats på Lilla Bommen som är ett framtidsområde från vilket staden kommer att växa och utvecklas kring. Många aktörer ser stora vinster i att finnas på plats redan från början, säger Anton Drott, kontraktsansvarig Novi Real Estate.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY