Image

Novi förlänger avtalet med SEB Trygg Liv

Bolag Novi Real Estate och Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv har förlängt sitt avtal avseende totalförvaltning av Gamla Livs svenska fastighetsportfölj.
Publicerad den 3 Juli 2018

Novi Real Estate kommer i och med förlängningen fortsatt ha förvaltningsansvaret för Gamla Livs svenska fastighetsportfölj om cirka 480 000 kvadratmeter bestående av centralt belägna fastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingborg. Portföljen innehåller primärt kontorslokaler men även handel, bostäder samt restauranger och hotell som Novi levererar högkvalitativa förvaltningstjänster till avseende ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning, samt uthyrning, projektledning, fastighetsskötsel och drift.

– Vi är glada och enormt stolta över de fina resultat som vi åstadkommit på drygt två år samt det väl fungerande samarbete vi har med Gamla Liv och deras team. Resultatet är att vi har kommit överens om en förlängning av vårt avtal, säger Kinga Kinnunen, Kundansvarig för Gamla Liv på Novi Real Estate.

– Vi är väldigt nöjda med Novi som svarar upp mot de höga kvalitetskrav som Gamla Liv ställer på förvaltningsleveransen och de bidrar på ett utmärkt sätt till fastighetsportföljens utveckling. Det känns naturligt att fortsätta vårt långsiktiga samarbete med Novi, säger Jonas Lindegren, Head of Real Estate på SEB Investment Management.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY