Image

Novi förlänger avtalet med SEB Trygg Liv

Bolag Novi Real Estate och Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv har förlängt sitt avtal avseende totalförvaltning av Gamla Livs svenska fastighetsportfölj.
Publicerad den 3 Juli 2018

Novi Real Estate kommer i och med förlängningen fortsatt ha förvaltningsansvaret för Gamla Livs svenska fastighetsportfölj om cirka 480 000 kvadratmeter bestående av centralt belägna fastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingborg. Portföljen innehåller primärt kontorslokaler men även handel, bostäder samt restauranger och hotell som Novi levererar högkvalitativa förvaltningstjänster till avseende ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning, samt uthyrning, projektledning, fastighetsskötsel och drift.

– Vi är glada och enormt stolta över de fina resultat som vi åstadkommit på drygt två år samt det väl fungerande samarbete vi har med Gamla Liv och deras team. Resultatet är att vi har kommit överens om en förlängning av vårt avtal, säger Kinga Kinnunen, Kundansvarig för Gamla Liv på Novi Real Estate.

– Vi är väldigt nöjda med Novi som svarar upp mot de höga kvalitetskrav som Gamla Liv ställer på förvaltningsleveransen och de bidrar på ett utmärkt sätt till fastighetsportföljens utveckling. Det känns naturligt att fortsätta vårt långsiktiga samarbete med Novi, säger Jonas Lindegren, Head of Real Estate på SEB Investment Management.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige