Image

Normal öppnar butik i Väsby centrum

Uthyrning Den danska kedjan Normal har tecknat avtal om att öppna en 500 kvadratmeter stor butik i Väsby centrum.
Publicerad den 23 Augusti 2018
Annons
Image
Väsby Centrum. Bild: Grosvenor
Väsby Centrum.

Avtalet innebär att Normal fortsätter sin snabba expansion i Sverige sedan premiären i januari i år. Normals butik i Väsby Centrum är på cirka 500 kvadratmeter.

Normals etablering är en del i förnyelsearbetet som pågår för att utveckla centrumet till Uppland Väsbys kommuns nya stadskärna, genom ett stärkt utbud av butiker, mat, restauranger och service.

– Vi väljer hyresgäster till våra köpcentrum som bidrar till en bred och attraktiv butiksmix. Normal är en ung, innovativ och nytänkande butikskedja som kompletterar befintliga hyresgäster och vi är därför mycket glada att kunna knyta dem till oss, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

Normals koncept, vars första butik öppnades i danska Silkeborg i april 2013, går ut på att sälja förbrukningsvaror som kosmetik, schampo, godis och kaffe till konkurrenskraftiga priser. Expansionen har varit snabb och kedjan har idag mer än 100 butiker i Danmark och Norge. I Sverige etablerades den första butiken i januari i år och totalt beräknas cirka 30 butiker öppnas under 2018.

– Normal skiljer sig från andra kedjor, genom att sälja normala varor till onormala priser. Vi säljer ledande varumärken inom allt ifrån smink, hushållsartiklar, egenvård och mycket mer 50 procent under marknadspriset, säger Maria Polias, Business & Marketing Coordinator på Normal.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige